Nightmare Carousel

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Oh baby , your sex is on fire!

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1Oh baby , your sex is on fire! Empty Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 12:25 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
Auzise de accidentul frumoasei lui prietene de cand era un copil si mergea dupa ea la scoala.Zambi incet , luandu-si paltonul negru si iesi din birou calm.
Cobori repede scarile si debloca usile unui lamboghini negru si porni spre liceul unde aflase ca era papusa lui.Zambi calm si porni motorul , ajungand in scurt timp la liceu.
Cobori blocand usile si merse in curtea spatioasa si goala.Se pare ca elevii inca nnu terminasera orele.Se rezema de un copac , scotandu-si pachetul de Dunhill si aprinzandu-si o tigara.
Spera ca tanara sa il mai recunoasca , ca nu o mai vazuse de ceva vreme si totusi stia ca se schimbase tanara , mai ales ca plecase ca un badaran fara sa ii spuna ceva sau sa isi ia ramas bun si dupa cateva zile fusese impuscat.Nu rezolvase multe.

2Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 12:35 pm

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
Schuyler ieşi din clasă râzând . Deşi nu ajunsese de mult aici se acomodase rapid . Îşi trecu mâna prin părul lung şi blond zâmbind . Purta o pereche de blugi negri , ce se mulau perfect pe fese şi coapse , şi un tricou gri ce - i cădea pe braţe , lăsându - i umerii goi , iar în picioare avea o pereche de botine negre cu toc cui şi înalt , căci era destul de pitică . Îşi scoase pachetul de ţigări din buzunar şi - şi aprinse una , trăgând din ea .
" Ai văzut ce a făcut ? Cât de proastă sau curvă poţi fi ca să te dai pe faţă la profesorul tău , mai ales când sunt toţi colegii în clasă ? " întrebă blondina şi râse amuzată , clătinând din cap .
" S - o lăsăm baltă . Amelia este o târfă cu " T " mare " , spuse Anka şi clătină din cap dezgustată . Sky râse şi mai tare .

3Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 12:38 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
O vazu.O recunostea dintr-o mie .Zambi aruncandu-si tigara fumata si se indrepta spre blondina.Ii lua tigara din mana schitand calm.
,,Papusa , ar trebui sa o lasi mai moale cu tigarile " spuse privind-o amuzat.
Se astepta la injuraturi , tipete si alea alea din partea fetei , daca nu il va recunoaste.Nu prea avea chef sa ii dea prea multe explicatii de cine era , dar daca va fi nevoie va da si deala nu patea absolut nimic , doar era deja mort.

4Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 12:49 pm

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
Tresări şi - şi îndreptă privirea spre el , mărind ochii . Anka aproape saliva pe acolo , ceea ce o făcu pe Schuyler să o înghiontească .
" Nu mi - a spus că ai un iubit " , spuse roşcata şi o privi urât . Blonda roşi scuturându - şi capul .
" N - nu - i iubitul meu ! Ce naiba " , spuse şi înghiţi în sec .Îl privi din nou pe Daniel . L - ar fi putut recunoscu dintr - o mie . Miji ochii . Dacă el era aici , înseamna că murise . Dar când ? Se rezemă de perete . " Când s - a întâmplat şi cum ? " întrebă privind pământul încruntată . Ultima dată când îl văzuse fusese acum doi ani , iar de atunci nu mai ştiuse nimic de el . Îşi prinse fruntea cu palma , înghiţind în sec .

5Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 12:52 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
Ofta usor si se posta in fata ei.O prinse cu doua degete de barbie , facand-o sa il priveasca in ochi.
,,Ma asteptam sa te bucuri sa ma vezi papusa " sopti schitand un mic zambet.,,S-a intamplat acum doi ani , dupa ce am plecat din Germania dupa cateva zile am fost impuscat.Trei gloante in piept.Am auzit ce ti s-a intamplat , te stiam eu cu capu in nori da nici chiar asa" spuse calm.
Nu ii venea sa creada ca o revedea.Dupa atata timp o vedea din nou.Se apleca spre blondina , sarutand-o pe obraz facandu-i cu ochiul .

6Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 12:58 pm

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
" Lua - te - ar " , spuse şi - l lovi în umăr . Se încruntă . Normal că se bucura că - l revedea , dar avea tot dreptul să fie supărată . Doi ani îl căutase , dar nu aflase nici că - i mort , nici că - i în viaţă . Roşi când o făcu aeriană şi oftă apoi , prinzându - se de gâtul lui . Îşi îngropă chipul la pieptul lui . " Nu a fost vina mea . Eu voiam doar să intru în maşina prietenei mele şi atunci ăla a virat şi m - a lovit " , zise şi îl strânse în braţe , simţind un sentiment de uşurare că - l revedea şi la naiba era teafăr , chiar dacă amândoi erau morţi . " Mi - a fost aşa dor de tine . Ai plecat fără să laşi niciun semn . Cum ai putut face asta ? " izbucni şi - l privi cu lacrimi în ochi .

7Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:02 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
O lua in brate oftand incet si stergandu-i lacrimile cand il privi.
,,Papusa , imi pare rau ca am plecat asa , dar a fost perciulos sa raman in preajma ta.Ajungeam mort chiar daca nu plecam si poate atunci ajungeai si tu din cauza mea " ii sopti oftand.
O departa putin de el si scoase o cutituta de catifea din buzunar , intinzandu-i-o fetei schitand un zambet.
,,Ma intorceam in Germania in acea zi ca sa te vad sa imi cer iertare ca am plecat si sa iti dau asta " continua privind-o in ochi. ,,Si mie mi-a fost dor de tine si am regretat fiecare zi de atunci ".

8Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:22 pm

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
Luă cutia din mâna lui şi oftă , privindu - l în ochi .
" Îmi vine să te strâng de gât " , spuse şi privi cutiuţa . O desfăcu , privind nostalgică acel pandantiv . Era acelaşi pe care ea şi - l dorise mereu . Ăşi ridică privirea spre el şi - l privi cu afecţiune . " Mersi mult . Şti că te iubesc , nu ? " întrebă şi îl ciufuli uşor , apoi îl sărută pe obraz , zâmbind copilăreşte . Trase aer în piept , umflându - şi obrajii într - un mod al naibii de atrăgător şi adorabil şi clipi des din genele - i lungi şi negre , arcuite uşor datorită rimelului cu care blondina era dată .Ultima editare efectuata de catre Schuyler van Alen . in Lun Dec 26, 2011 1:25 pm, editata de 1 ori

9Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:25 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
Chicoti incet zambindu-i cand il saruta pe obraz. ,,Da , papusa stiu ca ma iubesti " spuse privind-o in ochi.
O ciufuli la randul lui , privind apoi prin curte , vazand ca stateau pruncii ca la spectalcol privindu-i.
,,Ce zici sa plecam de aici?Fac cinste cu pranzul " continua punandu-si bratul in jurul ei zambindu-i si facandu-i cu ochiul.
Prefera sa fie doar cu ea si cu nimeni altcineva , il durea in cot de ochii curiosilor , dar prefera sa fie doar ei doi , aveau ce recupera.

10Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:41 pm

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
" Sigur , sigur " , spuse chicotind şi abia după ce îngheţă de frig , îşi luă şi ea paltonul . Îşi puse mâna după mijlocul lui şi chicoti uşor . " Ce mult a trecut de când n - am mai ieşit " , spuse şi zâmbi nostalgică , privind cerul ce vărsa lacrimi îngheţate . Asta adora la acest loc : era veşnic iarnă , iar ei îi plăcea la nebunie să se plimbe seara prin zăpadă , simţind fulgii îngheţaţi cum îi mângâie chipul palid . Privi în jur şi câteva tipe pe care nu le suporta şi invers , începură să şuşotească , aruncându - i priviri urâte . Blondina le făcu scurt cu ochiul şi - şi luă vechiul prieten de mână , trăgându - l spre poartă .

11Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:43 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
,,Papusa ma cam enerveaza pustoaicele ce se uita ca la felul cinspe la noi " murmura tinand-o aproape de el si avand mana pe talia ei.
Zambi urmand-o si privind-o trecandu-si un deget pe obrazul ei.
,,Esti foarte frumoasa " sopti privind-o in ochi si avand mana pe obrazul ei.
Se oprise la intrarea in poarta , dar nu ii pasa chiar deloc.Continua sa o priveasca pierzandu-se in ochii ei zambind calm.

12Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:50 pm

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
" Mda , şi pe mine mă calcă pe nervi , rău de tot " , spuse şi râse uşor , mergând în acelaşi pas cu el . Îl privi în ochi şi roşi când îl auzi . Simţea în continuarea privirile celor din curte aţintite asupra lor , dar nici că - i mai păsa . Înghiţi în sec . " M - mersi . Timpul a fost neiertător în privinţa schimbărilor " , zise şi zâmbi adorabil , trecându - şi degetele albicioase prin părul lung şi blond , muşcându - şi buza . Începu să se joace cu cercelul din buză , mişcându - l uşor cu limba în timp ce se legăna când pe vârfurile picioarelor , când pe călcâie .

13Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:53 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
Avea mana pe talia ei si cealalta pe obrazul ei si zambi , continuand sa o priveasca.
Ii vazu cercelul si il prinse cu doua degete zambind usor pervers.
,,Stii ca ma provoci asa nu?" o intreba privind-o mai departe.
Ar face orice sa o sarute in acel moment , nu ii paa ca il vedeau toti din scoala , o corupe nu ii pasa.Vroia sa fie a lui si a nimanui altcineva.Schita un zambet , la fel de pervers si o privi in continuare tragand-o mai aproape de el.

14Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:08 pm

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
" Eu ? Eu nu fac nimic , sunt extrem de cuminte " , spuse şi rânji , apoi chocoti slab , jucându - se cu o şuviţă din părul ei blond . Îşi simţi sânii presaţi de pieptul lui când acesta o trase spre el şi palmele ei se odihniră pe pieptul acestuia . Înghiţi în sec , privindu - l în ochi . Era mai pitică decât el , dar tocmai asta îi plăcea , căci se simţea protejeată şi răsfăţată , mai ales datorită diferenţei de vârstă ce pentru ea nu conta deloc . De ce ? Pentru că niciodată nu - i păsase . Îşi muşcă limba , apoi îşi linse buzele roşiatice .

15Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:10 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
,,Aha , papusa ar fi bine sa stai cuminte daca nu vrei sa ma bagi la coruperere de minori" ii sopti la ureche , mnuscand-o incet de lobul urechii.
O privi zambiind pervers si ii simtea sanii presati de pieptul sau.O iubea pe fata asta , mai ales ca era mai pitica ca el si o rasfata si asa are o gramada de bani de zici ca nu-i adevarat.

16Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:18 pm

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
Gemu încet şi imediat îşi astupă gura cu mâna , roşind puternic . La dracu , la dracu , la dracu , nu - i venea să creadă că făcuse asta .
" De când îţi pasă ţie ? " întrebă şi - şi muşcă buza cu putere , dându - şi seama că nu făcea decât să - l provoace şi să flirteze cu el . De când devenise ea aşa în prezenţa lui ? " Probabil de când ai devenit modelul fetelor şi fantezia băieţilor . " , îi şopti ego ' ul ei cu vanitate , iar blondina scutură capul . Dar avea dreptate . De când devenise model se schimbase extrem de mult .

17Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:20 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
O privi oftand.
,,Stii ca tot timpu mai pasat cand a venit vorba de tine.Poate ca daca era unde dintre miile de fete din liceu nu imi pasa si deja eram intr-un hotel cu ele , dar cu tine e altfel tot timpu a fost " spuse vorbind serios.
Nu vroia sa forteze nota mai rau decat o facuse pana in acel moment si totusi ar fi vrut sa o sarute sa ii spuna ca o iubeste , dar nu putea.Nu vroia sa o raneasca sa o indeparteze de el.

18Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:31 pm

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
Îi venea să - l pleznească . Tocmai atunci începea să - l mustre conştiinţa . Să dea dracu ! Se trase din braţele lui şi zâmbi uşor .
" Oook , cred că am exagerat " , spuse şi - şi ciufuli părul , privind cerul . " Mna , scuze . Mă ia valul uneori şi daia . Nimic important " , adăugă după o clipă şi îl privi calmă , apoi trecu pe lângă el , ieşind din curtea şcolii . Îşi scoase telefonul şi tastă rapid un mesaj . Îi făcu semn pentru a pleca de acolo , căci întradevăr îi era cam foame . Oftă încet , vrând parcă să - şi dea palme de nervi .

19Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:34 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
O urma , prinzand-o de mana si intorcand-o spre el.Ceva era in neregula si isi dadea seama de asta.
,,Ce a fost asta Sky?Stii bine ca de tine tot timpu am avut grija si nu te-as rani pentru nimic in lume " spuse privind-o serios.
Intelegea ca si el se schimba asa de brusc , erau cam la fel la comportament , dar totusi nu o intelegea de aceasta data.

20Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:52 pm

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
Miji ochii , căci îşi scăpă telefonul când el o prinse de mână .
" Lua - te - ar ! " , spuse enervată şi se trase din mâna lui , luându - şi telefonul de jos . " Da , da . Am înţeles asta . De fapt am învăţat tot acest monolog pe de rost , aşa că nu te mai obosi " , spuse şi ridică mâna , pentru a - l ţine la distanţă . Nu mai avea chef de toate cuvintele lui . Îi zâmbi calmă şi apoi începu să - şi verifice telefonul . Trase aer în piept , învârtându - se pe călcâie , şi începu să meargă spre restaurantul ei preferat din zonă .

21Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:53 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
Il enerva cand facea asa.O opri pentru a nu stia cata ora in acel moment si isi impletici degetele cu ale ei , sarutand-o brusc si pur si simplu.Nu avea un motiv anume sa o faca , dar vroia sa o simta langa el , sa o sarute si era dulce asta stia sigur.Era o dulceata de fata si era a lui , pe o parte.

22Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 3:05 pm

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
Se încruntă când o prinse de mână şi chiar se pregăti să - l înjure puţin , dar nu reuşi să - i zică nimic , căci îi simţi buzele peste ale ei . Inima i - o lua la goană , în timp ce blondina îşi privea amicul ? Îl mai putea numi amic după asta ? Nici nu se mai putea gândi la simplu stadiu de amici când trupul ei reacţiona la atingerile lui . Îi strânse mâna cu a ei , răspunzându - i într - un final sărutului . Îşi simţi obrajii calzi din cauza frigului şi - al emoţiilor şi se lipi de el , ducându - şi cealaltă mână după gâtul acestuia .

23Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 3:08 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
Ramase pe o parte uimit , ca tanara ii raspunse la sarut.Dar isi puse mana pe talia ei , simtindu-i corpul lipit de a lui.Schita un zambet in coltul gurii , continuand sarutul si muscand-o usor de buza lipind-o cu spatele de perete.

24Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 3:15 pm

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
Începu să ningă şi mai tare , iar fulgii mari de zăpadă începură să se prindă de părul blond al fetei . Vântul sufla cu putere , dar nu - i păsa . Icni în semn de protest când o muşcă de buză şi deschise ochii privindu - l , în momentul când o lipi de acel perete . Îşi închise la loc ochii şi îşi băgă o mână în părul lui , trăgându - l uşor şi începu să se joace cu limba acestuia , frecându - şi limba de a lui într - un mod lent . Îl trase şi mai aproape , ridicându - şi fără să vrea un picior pe talia lui , ceea ce o făcu să roşească şi mai tare , căci e se părea ciudat , având în vedere că ei erau prieteni de ceva timp .

25Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 3:18 pm

Daniel Parker

Daniel Parker
Incepu sa ii mangaie piciorul , continuand acel sarut.Era lipit de ea si daca continuau asa nu va iesi bine , dar nu se opri.Continua , fiind foarte excitanta fata penru el.Schita un mic zambet , prinzandu-i limba cu dintii si incepu sa o suga si sa o mangaie cu limba lui , strangand-o usor de pulpa.

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum