Nightmare Carousel

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Oh baby , your sex is on fire!

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1Oh baby , your sex is on fire! Empty Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 12:25 pm

Auzise de accidentul frumoasei lui prietene de cand era un copil si mergea dupa ea la scoala.Zambi incet , luandu-si paltonul negru si iesi din birou calm.
Cobori repede scarile si debloca usile unui lamboghini negru si porni spre liceul unde aflase ca era papusa lui.Zambi calm si porni motorul , ajungand in scurt timp la liceu.
Cobori blocand usile si merse in curtea spatioasa si goala.Se pare ca elevii inca nnu terminasera orele.Se rezema de un copac , scotandu-si pachetul de Dunhill si aprinzandu-si o tigara.
Spera ca tanara sa il mai recunoasca , ca nu o mai vazuse de ceva vreme si totusi stia ca se schimbase tanara , mai ales ca plecase ca un badaran fara sa ii spuna ceva sau sa isi ia ramas bun si dupa cateva zile fusese impuscat.Nu rezolvase multe.

Vezi profilul utilizatorului

2Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 12:35 pm

Schuyler ieşi din clasă râzând . Deşi nu ajunsese de mult aici se acomodase rapid . Îşi trecu mâna prin părul lung şi blond zâmbind . Purta o pereche de blugi negri , ce se mulau perfect pe fese şi coapse , şi un tricou gri ce - i cădea pe braţe , lăsându - i umerii goi , iar în picioare avea o pereche de botine negre cu toc cui şi înalt , căci era destul de pitică . Îşi scoase pachetul de ţigări din buzunar şi - şi aprinse una , trăgând din ea .
" Ai văzut ce a făcut ? Cât de proastă sau curvă poţi fi ca să te dai pe faţă la profesorul tău , mai ales când sunt toţi colegii în clasă ? " întrebă blondina şi râse amuzată , clătinând din cap .
" S - o lăsăm baltă . Amelia este o târfă cu " T " mare " , spuse Anka şi clătină din cap dezgustată . Sky râse şi mai tare .

Vezi profilul utilizatorului

3Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 12:38 pm

O vazu.O recunostea dintr-o mie .Zambi aruncandu-si tigara fumata si se indrepta spre blondina.Ii lua tigara din mana schitand calm.
,,Papusa , ar trebui sa o lasi mai moale cu tigarile " spuse privind-o amuzat.
Se astepta la injuraturi , tipete si alea alea din partea fetei , daca nu il va recunoaste.Nu prea avea chef sa ii dea prea multe explicatii de cine era , dar daca va fi nevoie va da si deala nu patea absolut nimic , doar era deja mort.

Vezi profilul utilizatorului

4Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 12:49 pm

Tresări şi - şi îndreptă privirea spre el , mărind ochii . Anka aproape saliva pe acolo , ceea ce o făcu pe Schuyler să o înghiontească .
" Nu mi - a spus că ai un iubit " , spuse roşcata şi o privi urât . Blonda roşi scuturându - şi capul .
" N - nu - i iubitul meu ! Ce naiba " , spuse şi înghiţi în sec .Îl privi din nou pe Daniel . L - ar fi putut recunoscu dintr - o mie . Miji ochii . Dacă el era aici , înseamna că murise . Dar când ? Se rezemă de perete . " Când s - a întâmplat şi cum ? " întrebă privind pământul încruntată . Ultima dată când îl văzuse fusese acum doi ani , iar de atunci nu mai ştiuse nimic de el . Îşi prinse fruntea cu palma , înghiţind în sec .

Vezi profilul utilizatorului

5Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 12:52 pm

Ofta usor si se posta in fata ei.O prinse cu doua degete de barbie , facand-o sa il priveasca in ochi.
,,Ma asteptam sa te bucuri sa ma vezi papusa " sopti schitand un mic zambet.,,S-a intamplat acum doi ani , dupa ce am plecat din Germania dupa cateva zile am fost impuscat.Trei gloante in piept.Am auzit ce ti s-a intamplat , te stiam eu cu capu in nori da nici chiar asa" spuse calm.
Nu ii venea sa creada ca o revedea.Dupa atata timp o vedea din nou.Se apleca spre blondina , sarutand-o pe obraz facandu-i cu ochiul .

Vezi profilul utilizatorului

6Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 12:58 pm

" Lua - te - ar " , spuse şi - l lovi în umăr . Se încruntă . Normal că se bucura că - l revedea , dar avea tot dreptul să fie supărată . Doi ani îl căutase , dar nu aflase nici că - i mort , nici că - i în viaţă . Roşi când o făcu aeriană şi oftă apoi , prinzându - se de gâtul lui . Îşi îngropă chipul la pieptul lui . " Nu a fost vina mea . Eu voiam doar să intru în maşina prietenei mele şi atunci ăla a virat şi m - a lovit " , zise şi îl strânse în braţe , simţind un sentiment de uşurare că - l revedea şi la naiba era teafăr , chiar dacă amândoi erau morţi . " Mi - a fost aşa dor de tine . Ai plecat fără să laşi niciun semn . Cum ai putut face asta ? " izbucni şi - l privi cu lacrimi în ochi .

Vezi profilul utilizatorului

7Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:02 pm

O lua in brate oftand incet si stergandu-i lacrimile cand il privi.
,,Papusa , imi pare rau ca am plecat asa , dar a fost perciulos sa raman in preajma ta.Ajungeam mort chiar daca nu plecam si poate atunci ajungeai si tu din cauza mea " ii sopti oftand.
O departa putin de el si scoase o cutituta de catifea din buzunar , intinzandu-i-o fetei schitand un zambet.
,,Ma intorceam in Germania in acea zi ca sa te vad sa imi cer iertare ca am plecat si sa iti dau asta " continua privind-o in ochi. ,,Si mie mi-a fost dor de tine si am regretat fiecare zi de atunci ".

Vezi profilul utilizatorului

8Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:22 pm

Luă cutia din mâna lui şi oftă , privindu - l în ochi .
" Îmi vine să te strâng de gât " , spuse şi privi cutiuţa . O desfăcu , privind nostalgică acel pandantiv . Era acelaşi pe care ea şi - l dorise mereu . Ăşi ridică privirea spre el şi - l privi cu afecţiune . " Mersi mult . Şti că te iubesc , nu ? " întrebă şi îl ciufuli uşor , apoi îl sărută pe obraz , zâmbind copilăreşte . Trase aer în piept , umflându - şi obrajii într - un mod al naibii de atrăgător şi adorabil şi clipi des din genele - i lungi şi negre , arcuite uşor datorită rimelului cu care blondina era dată .Ultima editare efectuata de catre Schuyler van Alen . in Lun Dec 26, 2011 1:25 pm, editata de 1 ori

Vezi profilul utilizatorului

9Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:25 pm

Chicoti incet zambindu-i cand il saruta pe obraz. ,,Da , papusa stiu ca ma iubesti " spuse privind-o in ochi.
O ciufuli la randul lui , privind apoi prin curte , vazand ca stateau pruncii ca la spectalcol privindu-i.
,,Ce zici sa plecam de aici?Fac cinste cu pranzul " continua punandu-si bratul in jurul ei zambindu-i si facandu-i cu ochiul.
Prefera sa fie doar cu ea si cu nimeni altcineva , il durea in cot de ochii curiosilor , dar prefera sa fie doar ei doi , aveau ce recupera.

Vezi profilul utilizatorului

10Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:41 pm

" Sigur , sigur " , spuse chicotind şi abia după ce îngheţă de frig , îşi luă şi ea paltonul . Îşi puse mâna după mijlocul lui şi chicoti uşor . " Ce mult a trecut de când n - am mai ieşit " , spuse şi zâmbi nostalgică , privind cerul ce vărsa lacrimi îngheţate . Asta adora la acest loc : era veşnic iarnă , iar ei îi plăcea la nebunie să se plimbe seara prin zăpadă , simţind fulgii îngheţaţi cum îi mângâie chipul palid . Privi în jur şi câteva tipe pe care nu le suporta şi invers , începură să şuşotească , aruncându - i priviri urâte . Blondina le făcu scurt cu ochiul şi - şi luă vechiul prieten de mână , trăgându - l spre poartă .

Vezi profilul utilizatorului

11Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:43 pm

,,Papusa ma cam enerveaza pustoaicele ce se uita ca la felul cinspe la noi " murmura tinand-o aproape de el si avand mana pe talia ei.
Zambi urmand-o si privind-o trecandu-si un deget pe obrazul ei.
,,Esti foarte frumoasa " sopti privind-o in ochi si avand mana pe obrazul ei.
Se oprise la intrarea in poarta , dar nu ii pasa chiar deloc.Continua sa o priveasca pierzandu-se in ochii ei zambind calm.

Vezi profilul utilizatorului

12Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:50 pm

" Mda , şi pe mine mă calcă pe nervi , rău de tot " , spuse şi râse uşor , mergând în acelaşi pas cu el . Îl privi în ochi şi roşi când îl auzi . Simţea în continuarea privirile celor din curte aţintite asupra lor , dar nici că - i mai păsa . Înghiţi în sec . " M - mersi . Timpul a fost neiertător în privinţa schimbărilor " , zise şi zâmbi adorabil , trecându - şi degetele albicioase prin părul lung şi blond , muşcându - şi buza . Începu să se joace cu cercelul din buză , mişcându - l uşor cu limba în timp ce se legăna când pe vârfurile picioarelor , când pe călcâie .

Vezi profilul utilizatorului

13Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 1:53 pm

Avea mana pe talia ei si cealalta pe obrazul ei si zambi , continuand sa o priveasca.
Ii vazu cercelul si il prinse cu doua degete zambind usor pervers.
,,Stii ca ma provoci asa nu?" o intreba privind-o mai departe.
Ar face orice sa o sarute in acel moment , nu ii paa ca il vedeau toti din scoala , o corupe nu ii pasa.Vroia sa fie a lui si a nimanui altcineva.Schita un zambet , la fel de pervers si o privi in continuare tragand-o mai aproape de el.

Vezi profilul utilizatorului

14Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:08 pm

" Eu ? Eu nu fac nimic , sunt extrem de cuminte " , spuse şi rânji , apoi chocoti slab , jucându - se cu o şuviţă din părul ei blond . Îşi simţi sânii presaţi de pieptul lui când acesta o trase spre el şi palmele ei se odihniră pe pieptul acestuia . Înghiţi în sec , privindu - l în ochi . Era mai pitică decât el , dar tocmai asta îi plăcea , căci se simţea protejeată şi răsfăţată , mai ales datorită diferenţei de vârstă ce pentru ea nu conta deloc . De ce ? Pentru că niciodată nu - i păsase . Îşi muşcă limba , apoi îşi linse buzele roşiatice .

Vezi profilul utilizatorului

15Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:10 pm

,,Aha , papusa ar fi bine sa stai cuminte daca nu vrei sa ma bagi la coruperere de minori" ii sopti la ureche , mnuscand-o incet de lobul urechii.
O privi zambiind pervers si ii simtea sanii presati de pieptul sau.O iubea pe fata asta , mai ales ca era mai pitica ca el si o rasfata si asa are o gramada de bani de zici ca nu-i adevarat.

Vezi profilul utilizatorului

16Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:18 pm

Gemu încet şi imediat îşi astupă gura cu mâna , roşind puternic . La dracu , la dracu , la dracu , nu - i venea să creadă că făcuse asta .
" De când îţi pasă ţie ? " întrebă şi - şi muşcă buza cu putere , dându - şi seama că nu făcea decât să - l provoace şi să flirteze cu el . De când devenise ea aşa în prezenţa lui ? " Probabil de când ai devenit modelul fetelor şi fantezia băieţilor . " , îi şopti ego ' ul ei cu vanitate , iar blondina scutură capul . Dar avea dreptate . De când devenise model se schimbase extrem de mult .

Vezi profilul utilizatorului

17Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:20 pm

O privi oftand.
,,Stii ca tot timpu mai pasat cand a venit vorba de tine.Poate ca daca era unde dintre miile de fete din liceu nu imi pasa si deja eram intr-un hotel cu ele , dar cu tine e altfel tot timpu a fost " spuse vorbind serios.
Nu vroia sa forteze nota mai rau decat o facuse pana in acel moment si totusi ar fi vrut sa o sarute sa ii spuna ca o iubeste , dar nu putea.Nu vroia sa o raneasca sa o indeparteze de el.

Vezi profilul utilizatorului

18Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:31 pm

Îi venea să - l pleznească . Tocmai atunci începea să - l mustre conştiinţa . Să dea dracu ! Se trase din braţele lui şi zâmbi uşor .
" Oook , cred că am exagerat " , spuse şi - şi ciufuli părul , privind cerul . " Mna , scuze . Mă ia valul uneori şi daia . Nimic important " , adăugă după o clipă şi îl privi calmă , apoi trecu pe lângă el , ieşind din curtea şcolii . Îşi scoase telefonul şi tastă rapid un mesaj . Îi făcu semn pentru a pleca de acolo , căci întradevăr îi era cam foame . Oftă încet , vrând parcă să - şi dea palme de nervi .

Vezi profilul utilizatorului

19Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:34 pm

O urma , prinzand-o de mana si intorcand-o spre el.Ceva era in neregula si isi dadea seama de asta.
,,Ce a fost asta Sky?Stii bine ca de tine tot timpu am avut grija si nu te-as rani pentru nimic in lume " spuse privind-o serios.
Intelegea ca si el se schimba asa de brusc , erau cam la fel la comportament , dar totusi nu o intelegea de aceasta data.

Vezi profilul utilizatorului

20Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:52 pm

Miji ochii , căci îşi scăpă telefonul când el o prinse de mână .
" Lua - te - ar ! " , spuse enervată şi se trase din mâna lui , luându - şi telefonul de jos . " Da , da . Am înţeles asta . De fapt am învăţat tot acest monolog pe de rost , aşa că nu te mai obosi " , spuse şi ridică mâna , pentru a - l ţine la distanţă . Nu mai avea chef de toate cuvintele lui . Îi zâmbi calmă şi apoi începu să - şi verifice telefonul . Trase aer în piept , învârtându - se pe călcâie , şi începu să meargă spre restaurantul ei preferat din zonă .

Vezi profilul utilizatorului

21Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 2:53 pm

Il enerva cand facea asa.O opri pentru a nu stia cata ora in acel moment si isi impletici degetele cu ale ei , sarutand-o brusc si pur si simplu.Nu avea un motiv anume sa o faca , dar vroia sa o simta langa el , sa o sarute si era dulce asta stia sigur.Era o dulceata de fata si era a lui , pe o parte.

Vezi profilul utilizatorului

22Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 3:05 pm

Se încruntă când o prinse de mână şi chiar se pregăti să - l înjure puţin , dar nu reuşi să - i zică nimic , căci îi simţi buzele peste ale ei . Inima i - o lua la goană , în timp ce blondina îşi privea amicul ? Îl mai putea numi amic după asta ? Nici nu se mai putea gândi la simplu stadiu de amici când trupul ei reacţiona la atingerile lui . Îi strânse mâna cu a ei , răspunzându - i într - un final sărutului . Îşi simţi obrajii calzi din cauza frigului şi - al emoţiilor şi se lipi de el , ducându - şi cealaltă mână după gâtul acestuia .

Vezi profilul utilizatorului

23Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 3:08 pm

Ramase pe o parte uimit , ca tanara ii raspunse la sarut.Dar isi puse mana pe talia ei , simtindu-i corpul lipit de a lui.Schita un zambet in coltul gurii , continuand sarutul si muscand-o usor de buza lipind-o cu spatele de perete.

Vezi profilul utilizatorului

24Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 3:15 pm

Începu să ningă şi mai tare , iar fulgii mari de zăpadă începură să se prindă de părul blond al fetei . Vântul sufla cu putere , dar nu - i păsa . Icni în semn de protest când o muşcă de buză şi deschise ochii privindu - l , în momentul când o lipi de acel perete . Îşi închise la loc ochii şi îşi băgă o mână în părul lui , trăgându - l uşor şi începu să se joace cu limba acestuia , frecându - şi limba de a lui într - un mod lent . Îl trase şi mai aproape , ridicându - şi fără să vrea un picior pe talia lui , ceea ce o făcu să roşească şi mai tare , căci e se părea ciudat , având în vedere că ei erau prieteni de ceva timp .

Vezi profilul utilizatorului

25Oh baby , your sex is on fire! Empty Re: Oh baby , your sex is on fire! la data de Lun Dec 26, 2011 3:18 pm

Incepu sa ii mangaie piciorul , continuand acel sarut.Era lipit de ea si daca continuau asa nu va iesi bine , dar nu se opri.Continua , fiind foarte excitanta fata penru el.Schita un mic zambet , prinzandu-i limba cu dintii si incepu sa o suga si sa o mangaie cu limba lui , strangand-o usor de pulpa.

Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum