Nightmare Carousel

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

::Plot

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1        ::Plot Empty ::Plot la data de Dum Dec 25, 2011 1:31 pm

Kate

Kate
Admin
~PLOT~


Deci..esti mort. Nu, nu e o gluma. Unde te-ai asteptat sa fi dupa ce mori? In Rai, cu apripi de inger zburand pe cer sau petrecandu-ti eternitatea in Iad?
Ei bine, nici una si nici cealalta, cu astea pot sa spun bun venit in Dirge. Un oras aflat intre Rai si Iad, nu conteaza cum ai murit ajungi aici, insa nu doar asa ca nu ai ce face, inca nu ti s-a rezervat un loc unde sa ajungi, deci...astepti aici, poti astepta luni, ani chiar si secole, depinde de planurile pe care le are El pentru tine.
Oh! Am uitat sa spun, Dirge este un oras normal in mare parte si nu, nu ai scapat de liceu inca sau de locul de munca pe care l-ai avut inainte.
Singurul lucru ce e ciudat la acest oras, este ca anotimpul nu se schimba, niciodata, cei care sunt de mult timp aici isi dau seama ca a fost iarna si in zilele cand trebuia sa vina vara.
Orasul pare primitor, activitatile sunt interesante, dar dupa toata frumustetea aceasta se ascund drame, minciuni si vieti netraite pe care probabil nu le poti crede.Comportamentele scandaloase umplu noptile, iar romantismul zilele.
Unii au secrete pe care nu si le pot spune nici in minte, iar altii, altii pur si simplu nu mai au griji. Tu decizi ce soarta are personajul tau.
Traieste. Rade. Minte. Inseala. Maturizeazate. Imparte. Iubeste. In acest paradis toate se intampla sub soare.

http://over-the-rainbow.wwooww.net

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum