Nightmare Carousel

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Touching and kissing under the diffuse light of the Moon ...

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
OOC : Sâmbătă seară , ora 22 : 30 .


BIC :
O zi de sâmbătă ca oricare alta , iar Schuyler se hotărâ să iasă din casă şi să meargă la un club . Îşi luă pe ea o rochiţă neagră , cu un decolteu generos , ce îi punea în valoarea formele şi picioarele lungi iar în picioare o pereche de botine negre cu un toc destul de mare , apoi plecă , fără a mai lua maşina . Ajunse rapid la club , sau poate aşa gândea ea şi intră înăuntru , ochii ei , analizând locul . Era destul de aglomerat , deşi era încă devreme . Se îndreptă cu paşi mici şi relaxaţi , fiind sigură pe ea , spre bar , ignorând comentariile unor băieţi aflaţi la o masă . " Idioţi . " , gândi fără a schiţa vreun gest şi se opri în faţa tejghelei . Se aşeză pe un scaun , dându - şi părul pe spate şi îşi comandă un Martini , scrutând cu privirea ce era în jurul ei . Ringul de dans , era plin de adolecenţi , iar mesele ocupate .
- S - a umplut destul de repede locul , îi spuse fetei de la bar , iar aceasta aprobă , privind în jur . " Ca niciodată ", adăugă blondina în gândul ei şi zâmbi când primi băutura . Luă o gură , simţind câteva furnicături e limbă .

Daniel Parker

Daniel Parker
Se trezi tarziuu in acea zi , fiind foarte obosita dupa ziua f*** pe care o avusese inainte.Ofta , imbracandu-se cu o pereche de blugi negru cu un lant ce ii atarna , o camasa alba lasand cativa nasturi deschisi.Isi trecu o mana prin parul si asa ciufulit.
Iesi din apartament , invartind cheile in mana si iesi din bloc.Urca in masina , pornind morotul si aprinzandu-si o tigara.In scurt timp ajunse in fata clubului si parca.
Intra privind in jur.Era aglomerat , dar nu ii pasa.Se indrepta spre bar si isi comanda un Manhattan , cautand pe cineva cunoscut , dar nu gasea pe nimeni.

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
Până la urmă se plictisi să stea jos , iar după ce termină băutura , se ridică , vrând să danseze , mai ales că începuse o melodie pe care o adora . Ajunse rapid pe ringul de dans şi începu să - şi mişte trupul lasciv pe ritmul melodiei , fără a da prea multă importanţă celor din jur . Nu îi păsa de alţii , atâta vreme , cât ea se simţea bine . Asta conta cel mai mult , nu - i aşa ? Exact ! Zâmbi finuţ şi dulce , lăsându - se uşor în jos . Se ridică la fel de lent şi îşi trecu degetele lungi prin părul alb , dându - l de pe chip . Continuă să se mişte fără a privi persoanele ce dansau lângă ea .

Daniel Parker

Daniel Parker
Isi atinti privirea asupra ringului de dans , innecandu-se cu bautura cand o vazu pe blondina pe ringul de dans.Pe chip ii aparu un mic zambet , continuand sa o admire de la distanta.
Papusa lui se misca chiar bine.Lasa paharul pe masa , scotandu-si din buzunar pachetul de Dunhill si aprinzandu-si o tigara tragand fumul in piept cu patima.
Nu prea avea chef de ceva , dar totusi venise in club fara nici o obligatie sau ceva in genul.

Schuyler van Alen .

Schuyler van Alen .
După ce se termină melodia , se întoarse la bar , aşezându - se pe scaun . Deja începuse altă piesă , dar nu mai avea pe moment chef . Comandă un cocktail Manhattan şi zâmbi mulţumită când îl primi . Luă o gură din paharul aranjat frumos , simţind imediat gustul de whisky şi vermut dulce şi sec . Simţi câteva înţepături pe limbă şi gât din cauza tăriei şi trase aer în piept . Seara se anunţa a fi una perfectă , cel puţin aşa simţea ea . Îşi trecu degetele albicioase prin părul lung ce - i cădea pe umerii goi , şi - şi sprijini chipul în palmă , privind aeriană ringul de dans .

Daniel Parker

Daniel Parker
Stinse tigara in scrumiera si o privi pe barmanita schitand un mic zambet.
,,Un pahar de wiski cu gheata te rog " mrumura stand aproape de blondina.
Nu ii zise nimic dar nu prea conta , lasan-o pe tanara sa il vada.Isi puse cotul pe masa asteptandu-si bautura fiind plictisit.

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum